Peuteropvang

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De peuteropvang is één van de eerste stappen uit de eigen wereld van uw peuter. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen iedere week bij ons terecht om onder deskundige begeleiding te spelen met hun leeftijdsgenootjes.

Veiligheid, vertrouwen en een royaal activiteitenaanbod, dat is wat we kinderen van 2 tot 4 jaar bieden bij onze peuteropvang. Onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht voor de kinderen en creëren een sfeer waarin zij spelenderwijs leren met elkaar om te gaan. Ons lokaal is, zowel binnen als buiten, ingericht met gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo wordt uw kind in een veilige, warme omgeving, zo goed mogelijk gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Op de peuteropvang leren de kinderen een aantal belangrijke vaardigheden zoals samenwerken met andere kinderen, op je beurt wachten en eerlijk delen. Deze vaardigheden versoepelen de overgang naar de basisschool.

Wij werken met de VVE-methode van Piramide. Piramide is een educatieve methode die spelen, werken en leren combineert en zodoende kinderen stimuleert in hun ontwikkeling op de dagopvang. Logischerwijs zijn onze medewerkers opgeleid en gecertificeerd om met deze methode te weken.

Waarom SKM?

• Goede voorbereiding op de basisschool. Wij werken met de VVE-methode van Peuterplein.

• SKM biedt leuke, en uitdagende activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van uw peuter.

• Bij SKM staat kwaliteit centraal. De medewerkers zijn vakkundig en goed opgeleid.

• SKM biedt kinderen een veilige en vertrouwde omgeving voor een ‘lekker dicht bij thuis’-gevoel.

Janneke Veraart
Meewerkend leidinggevende
Beleidsmedewerker
VVE

Sonja de Ridder
Pedagogisch medewerker
VVE

Justyna Saczuk
Pedagogisch medewerker

Kelly Nugteren
Pedagogisch medewerker

Ilona de Jong
Pedagogisch medewerker

Samantha Bregonje
Pedagogisch medewerker