Kinderdagopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Veiligheid, vertrouwen en een royaal activiteitenaanbod, dat is wat we kinderen van 0 tot 4 jaar iedere dag bieden bij onze kinderdagopvang. Onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht voor de kinderen en creëren een sfeer waarin zij spelenderwijs leren met elkaar om te gaan. Ons lokaal is, zowel binnen als buiten, ingericht met gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo wordt uw kind in een veilige, warme omgeving, zo goed mogelijk gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling.

De dagindeling van de baby’s is volledig aangepast aan hun leef-, eet- en slaappatroon. Naarmate de kinderen groter worden, gaan ze meer deelnemen aan het ritme van de groep. Dit betekent samen eten, samen opruimen, samen afspraken maken, het samen gezellig maken en natuurlijk samen spelen. Zo leren de kinderen spelenderwijs om met elkaar de wereld te ontdekken en te spelen. Deze vaardigheden versoepelen de overgang naar de basisschool.

Wij werken met de VVE-methode van Piramide. Piramide is een educatieve methode die spelen, werken en leren combineert en zodoende kinderen stimuleert in hun ontwikkeling op de dagopvang. Logischerwijs zijn onze medewerkers opgeleid en gecertificeerd om met deze methode te weken.

Aanbod:

  • Dagopvang van 06:30 tot 19:00
  • Afname per half uur
  • Incidentele opvang
  • Flexibele opvang
  • Vakantie opvang

Janneke Veraart
Meewerkend leidinggevende
Beleidsmedewerker

Samantha Bregonje
Pedagogisch medewerker

Justyna Saczuk
Pedagogisch medewerker

Kelly Nugteren
Pedagogisch medewerker

Ilona de Jong
Pedagogisch medewerker

Sonja de Ridder
Pedagogisch medewerker