Over gastouderopvang

Laagste bureaukosten van Nederland:

€ 32,50 per gezin of betaling per uur! 

Steeds meer jonge ouders kiezen voor gastouderopvang. Deze vorm van professionele kinderopvang vindt bij de gastouder of bij jou thuis plaats.

Hetzelfde gezicht dat de volle aandacht en tijd besteedt aan jouw kind(eren), in een huiselijke sfeer en een vertrouwde omgeving.

Uren en tijden kunnen in overleg, er is altijd plek, dichtbij huis of bij het werk.

WAAROM GASTOUDEROPVANG?

Kleine groepjes kinderen, veel individuele aandacht
Gastouderopvang is kleinschalig maar toch met meerdere kinderen. Veel persoonlijke aandacht van de gastouder maar toch speelkameraadjes in de buurt. Er zitten maximaal 6 kinderen in een groep. Leeftijden variëren van 0 tot 13 jaar.

Vast gezicht in een vertrouwde en huiselijke omgeving
De opvang vindt plaats in het huis van de gastouder of bij jou thuis. Steeds een vertrouwd gezicht in een huiselijke omgeving. Dit staat het meest dichtbij het vertrouwde gevoel dat een baby of kindje nodig heeft.

Flexibel af te spreken aantal uren en tijden
Gastouders zijn vaak heel flexibel en kunnen bijvoorbeeld ook een keertje koken voor je kind of je kind thuisbrengen. Ook ’s avonds of in het weekend zijn er mogelijkheden. 

In de buurt van je huis, werk of school
Speelpleintjes, vriendjes uit de buurt, een park, winkels of de school in je buurt is natuurlijk lekker vertrouwd. Maar het biedt ook gemak. Weinig reistijd met je kind. Als de gastouder in de buurt van de lagere school woont, kan de opvang ook na het vierde jaar bij dezelfde gastouder doorgaan. In sommige gevallen is opvang dichtbij het werk prettiger.

Iedere persoonlijke situatie is anders en ook onze gastouders bieden niet allemaal het zelfde aan. Geef uw specifieke wensen aan en bespreek met het gastouderbureau en/of gastouders wat de mogelijkheden zijn. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden!