Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Indien uw werkdag voor de schooltijden begint of na de schooltijden eindigt, heeft SKM een goede en voor uw kinderen leuke oplossing: buitenschoolse opvang (BSO). In de uren voor en na schooltijd, tijdens vakanties en op schoolvrije dagen (bijvoorbeeld adv- of studiedagen), bieden wij uw kind een tweede thuis.

Tijdens de voorschoolse opvang kunnen de kinderen kiezen uit diverse activiteiten. Wij bieden de kinderen de mogelijkheid om de ochtend rustig te starten in onze groepsruimte. De kinderen die echter meer behoefte hebben aan beweging kunnen kiezen voor een start buiten op het plein of in de spelzaal.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw kinderen bij ons op de BSO te laten ontbijten, mits ze voor 8:00 uur bij ons op de opvang zijn. Op deze manier is de start van de ochtend voor u en uw kinderen rustiger en hoeft u zich nergens druk om te maken.

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw zoon of dochter zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen: buiten spelen, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker opgaan in een fantasiespel met andere kinderen. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan kook en bak workshops, creatieve workshops, dansuurtjes, sportactiviteiten en nog veel meer. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Janneke Veraart
Meewerkend leidinggevende
Beleidsmedewerker

Samantha Bregonje
Pedagogisch medewerker

Sonja de Ridder
Pedagogisch medewerker

Ilona de Jong
Pedagogisch medewerker